• Domov
  • Kontakt

Bazi

Sodelujte s svojo usodo

 

Bazi ali 4 stolpci usode je visoko razvita astrologija kitajske metafizike, ki temelji na sončnem koledarju. Uporablja 5 elementov – 5 FAZ RAZVOJA ENERGIJE (voda, les, ogenj, zemlja, kovina), da razloži posameznikovo življenjsko pot, osebnost, izzive, potenciale, ovire, srečo, napredek in uspeh. Bazi je dovršen astrološki sistem, ki vsebuje na tisoče različnih kombinacij. Gre za prevod posameznikovega datuma rojstva (leta, meseca, dneva in ure) v štiri pare kitajskih črk. Od tod ime 4 stolpci usode.

BaZi karta

Spodbudno in koristno je, da spoznamo KDO SMO V RESNICI, kakšna je naša OSNOVNA NARAVA in kakšno prtljago nosimo s sabo: svoje kapacitete, sposobnosti in talente, kot tudi svoje omejitve. Če bi se ljudje osredotočili na to kaj smo, kaj lahko dosežemo in zmoremo in delovali v skladu s tem, namesto, da se utrujamo doseči nemogoče in se vrtimo v začaranih krogih, bi na svetu živeli le srečni in zadovoljni ljudje. Poznavanje svojih omejitev v življenju nam omogoči prihranek številnih razočaranj, žalosti in frustracij, svet pa postane prijeten kraj, kjer se lahko SPROSTIMO IN UŽIVAMO njegove sadove.

Starodavni klasični kitajski spisi znotraj študija kitajske metafizike pravijo, da je vesolje sestavljeno iz trilogije Neba, Zemlje in Človeštva. Vsak od teh treh elementov dominira v obsegu 33.3%. Tako je torej ena tretjina naše sreče na poti življenja določene z Nebom (BaZi oz. časom našega rojstva), okolje v katerem živimo oblikuje naša Feng Shui okolica in določa drugo tretjino Zemeljske sreče, tretji, Človeški del pa imamo v svojih rokah in je odvisen od naših odločitev in dejanj, ki jih aktiviramo v življenju. Bazi astroligija je zato živa in spodbuja spreminjanje usodnih situacij v ugodne in koristne.

Izračunajte svojo BaZi astološko karto na tej povezavi.
Zanima me več o tem

Vse pravice pridržane ©

2012 Društvo ŽAD, Kamenškova 28, 2000 Maribor

drustvo.zad@gmail.com