• Domov
  • Kontakt

Za podjetja

Sodobna podjetja se vse bolj zavedajo prednosti in potenciala zadovoljnih, zdravih in vitalnih zaposlenih v organizaciji. Vodilni kadri v organizacijah se iz dneva v dan soočajo z zunanjimi pristiski zaradi številnih družbenih, ekonomskih in socialnih sprememb in vsakodnevno spremljajo vse bolj očitne posledice le teh na svoje zaposlene. Zaposleni bolj kot kadarkoli v preteklosti tožijo nad povečevanjem stresa na delovnem mestu, ki pa posledično povečuje upad produktivnosti in kakovosti izvajanja dela.

Da bi zagotovili dobro delovno učinkovitost navkljub zunanjim spremembam in posledicam vseprisotnega stresnega načina življenja, se vedno več podjetij odloča za konstantno ZAGOTAVLJANJE TEHNIK IN METOD ZA OHRANJANJE ZDRAVJA ZAPOSLENIH.

STE MED NJIMI TUDI VI?

 

V Žadu podjetjem ponujamo:

REDNO TEDENSKO VADBO gibalnih veščin Tai Qi, Qi Gong ali Dao-yin kitajske joge, ki vzgajajo in krepijo življenjsko silo ter s tem preventivno vzpostavljajo in ohranjajo dobro zdravje zaposlenih.
Več o izvedbi redne tedenske vadbe v podjetju

 

SPROSTITVENE PRAKTIČNE DELAVNICE na temo vzpostavljanja in zagotavljanja zdravja, vitalnosti, dobre delovne učinkovitosti, usmerjene koncentracije in ciljnega delovanja skozi metode, ki sledijo reku »zdrav duh v zdravem telesu«.
Več o izvedbi in programih delavnic

POPESTRITVE DOGODKOV z gibalnimi vajami za osvežitev telesa in uma na letnih konferencah, srečanjih uprav, planiranjih, seminarjih, novoletnih druženjih in obletnicah...

 


METODOLOGIJA

Tako za redno vadbo kot pri delavnicah uporabljamo izključno tiste metode in tehnike, ki so se že izkazale za UČINKOVITE in USPEŠNE V PRAKSI .
Podlaga za izvedbo gibalnih delavnic programa so starodavne metode ohranjanja zdravja skozi sledenje naravnih zakonitosti, ki so se skozi aktivno prenešanje znanje na Kitajskem obdržale VEČ TISOČ LET. Oblike vadb, ki jih vključujemo v programe delavnic, predstavljajo STRUKTURIRAN IN UČINKOVIT SISTEM telesnega gibanja.

Gibanje namesto aktivacije mišic, ki so veliki porabniki energije, temelji na aktiviranju kit, ligamentov in fascij, ki premorejo veliko moč razširjanja, krčenja in ustvarjanja fizične moči v telesu. Ko se moč ustvari, jo nežno gibanje usmeri neposredno v energetske kanale (merediane) in stem obnovi vse notranje organe, sisteme in žleze.

Poleg gibalnega dela pa v delavnice vključujemo tudi tehnike in METODE SPROŠČANJA, ki temeljijo na preverjenih sistemih in se vsakodnevno uporavljno v tradicionalni kitajski medicini. Gre za SISTEM DIHALNIH TEHNIK, ki so jih razvili STARODAVNI KITAJSKI ZDRAVNIKI in se še danes uporabljajo v številnih centrih za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter drugih rehabilitacijskih centrih širom po svetu.
Prosim za ponubo po meri

Vse pravice pridržane ©

2012 Društvo ŽAD, Kamenškova 28, 2000 Maribor

drustvo.zad@gmail.com