• Domov
  • Kontakt

Ugodna izbira dneva

Vsakdo izmed nas doživlja dneve, ko nam gre vse kot po maslu, dneve, ko nam ne gre nič od rok, in dneve, ki so nekje vmes, torej niso niti pretirano dobri niti pretirano slabi. Lahko bi jih opisali kot povprečne dneve, ki pa jih je v letu tudi največ. Ste se morda vprašali, zakaj oz. ali je možno, da v ozadju dogajanja stoji določen naravni red na osnovi, na kateri bi lahko predvideli – izračunali vnaprej, kakšni dnevi nas čakajo, in načrtovali pomembne dogodke v življenju v primernem času, ki bi nas na naši poti podprl.

Vsakdo ve, da se dan in noč ciklično izmenjujeta, da luna pol meseca raste in pol meseca pada, da se ciklično izmenjujejo tudi letni časi. Zimi sledi pomlad, pomladi poletje, poletju jesen in jeseni zima že milijone let. Te naravne cikle zlahka opazujemo s prostim očesom. Malo težje pa je s prostim očesom videti, da na nebu v določenih ciklih krožijo planeti in se premikajo zvezde. Vendar lahko zaključimo, da vse na nebu sledi določenemu naravnemu redu, ki ni odvisen od naše osebne volje.

Vse stare civilizacije, od Sumercev, Egipčanov, starih Grkov, Majev … pa do Kitajcev, so dobro vedele, da se vse v naravi dogaja v ciklih in so posledično pripisovale sledenju časa in izbiri ugodnega dneva za začetek določenih novih potez zelo veliko pomembnost. Za njih je bilo sledenje naravnemu redu nekaj običajnega in so ga postavili pred osebno voljo posameznika.

ZANIMIVOST:  majevski koledar se izteče leta 2012, kar pa ne pomeni, da bo takrat konec sveta, ampak da se je iztekel cikel in se začne novi, kar pomeni, da bi bilo potrebno koledar na novo sestaviti – izračunati.

 

Znano je, da so cesarji, kralji, faraoni začeli vojne, ko se je na nebu pojavila prava zvezda in ne, ko bi to želel njihov um. Zavedali so se, da dan, ko začnemo s čim novim, vtisne prihodnosti pečat in jo zaznamuje.

Časovni dejavnik v eni tretjini vpliva na razvoj dogodka. Z izbiro ugodnega časa aktiviramo najbolj cvetočo energijo, ki nam da dodatno podporo za doseganje našega cilja, najsi bo to poroka, selitev ali dan, ko začnemo z dieto.

           

Že če preučimo kitajski koledar na osnovni ravni, ugotovimo, da so dneve, ki si sledijo v ciklih, označili z ustanoviti dan, odstraniti dan, poln dan, uravnotežiti dan, stabilni dan, začeti, uničiti dan, nevarni dan, uspeti dan, prejeti − sprejeti dan, odpreti dan, zapreti dan. Nadaljno raven preučevanja gledanja predstavljajo 60-dnevni cikli, s pomočjo katerih lahko ugotovimo, ali je določen dan povezan osebno z nami (glej Ba Zi astrologija) največjo težo pa predstavljajo zvezde, ki jih nosi določeni dan. S kombinacijo vseh treh dejavnikov se izračuna dan, ki je specifično povezan z nami.

Že če se samo izognemo slabim dnevom, smo naredili veliko, kaj šele sledi, če za pomembne odločitve izberemo dobre ali celo superiorne dneve. Vsak posameznik ima vsako leto v povprečju 4 do 6 superiornih dni, 20 do 30 dobrih dni, ki jih je smiselno aktivirati za doseganje želenega cilja na kateremkoli življenjskem področju (zdravje, odnosi, kariera, družina, finance ...).

IZBIRA UGODNEGA DNEVA JE NAMENJENA prav temu, da poiščemo dan, ki nas bo podprl v doseganju želenega cilja in da se izognemo dnevom, ki prinašajo negativno energijo.
Zanima me več o tem

Vse pravice pridržane ©

2012 Društvo ŽAD, Kamenškova 28, 2000 Maribor

drustvo.zad@gmail.com